FRAN
team

FRAN
projekti

FRAN
proizvodnja

Poduzetnički impuls 2015.

Tvrtka Specijalni proizvodi od drva FRAN d.o.o. provodi projekt koji je je sufinanciran sredstvima iz Državnog proračuna Republike Hrvatske koje je dodijelio HAMAG-BICRO u sklopu Javnog poziva - Jačanje konkurentnosti prerađivačke industrije, Prvo programsko područje Poduzetničkog impulsa za 2015. godinu.

Glavni cilj projekta je povećanje konkurentnosti tvrtke kroz ulaganja u nabavu novih tehnologija za unaprjeđenje poslovanja koje će omogućiti višestruko povećanje kapaciteta proizvodnje, unaprijediti trenutne proizvodne procese te osigurati vrhunsku kvalitetu proizvoda i sklapanje novih ugovora s novim klijentima u zemlji i inozemstvu.

Projektne aktivnosti se odnose na nabavu kontaktne brusilice, lakirne komore s vodeno-zračnom zaštitom te nadogradnju internetske stranice. Također, u okviru projekta će se provoditi i stručno osposobljavanje djelatnika za rad na novoj opremi čime će djelatnici steći dodatno tehničko znanje i iskustvo što će također osigurati dugoročan rast i razvoj same tvrtke.